Robert Buurma, werkzaam als chefkok bij Restaurant Zuiver op Vlieland heeft niet veel woorden nodig voor dit prachtige eiland.

Wanneer hoorde je voor het eerst iets over Vlieland?

Robert: “Ik hoorde voor het eerst over het eiland toen ik voor de Culinaire Makelaar naar Vlieland ging om te werken als Interim Chef.”

Waar denk je aan bij Vlieland?

Robert: “Dan denk ik aan rust, natuur en heerlijk dorps.”

Wat maakt Vlieland tot zo’n heerlijke bestemming om de vakantie door te brengen?

Robert: “Vlieland heeft een mooi strand. De sfeer en gemoedelijkheid van het eiland moet je hebben ervaren.”

Wat moet je gezien of gedaan hebben tijdens een bezoek aan dit eiland?

Robert: “Het strand op en natuurlijk oesters rapen!”

In welk type accommodatie overnacht je het liefst op Vlieland? En waarom?

Robert: “Vlierijck. Ruime en luxe appartementen en dicht bij het werk.”

Wat vind je van de Vlielander bevolking?

Robert: “De Vlielanders zijn vriendelijk, recht door zee en weten van aanpakken.”

Wat wil je toekomstige bezoekers meegeven?

Robert: “Kom tot rust! Geniet van de kleine momenten op het eiland.”

Robert Buurma